SOMMAR MENY

(Mindre förändringar kan förekomma)  

ÄT HOS OSS ELLER AVHÄMTNING 

Gott före!
Sangria 55: - Prosecco 95: - Drink el Cocktail 95: -
 

Smårätter:
Vitlöks baguette m. hemlagat Aioli 50: -
Toast Skagen toppad m. Rom 90: -
 
Hardings Små Smörrebröd på Grovt Råg Bröd:
Välj 3 olika små för 95: - annars 35:-/st. OBS 1 större 70: -
Ägg, majonnäs & Smögenräkor.
Skagenröra toppad m. rom.
Dansk salami, remulad, rostat lök.
Dansk grov pastej m. gurka.
Brieost, svartpeppar, färsk paprika, oliver.
Danablu ost, rödlök.
 
Från Varma Köket:
Skånskt Äggakaka, stekt fläsk, rårörda lingon 150: -
Friterad spätta, Smögen räkor, sparris, remulad kokt el pommes 150: -
Dagens Vegetariska m. tillbehör 175: -
Ryggbiff på c: a 200g m. rödvinssås, gratäng eller pommes 210: -
 

Hardings  hemlagade burgare
180g eget mald färs m endast gul lök, vitpeppar.
serveras i bröd m. lökringar & hemlagade pommes.

Hamburgare på fläskytterfilé
m. sallad, tomat, inlagd rödlök & dressing 140:-

Biffburgare på ryggbiff
m. sallad, tomat, inlagd rödlök & dressing 145:-

Kryddig Biffburgare m. Curry och Chili, på Ryggbiff
m. sallad, tomat, inlagd rödlök, rå gul lök & eget söt sur chili majonnäs 145:-

Hardings pulled pork på fläskkarré
m. coleslaw & BBQ sås 145:-

Laxburgare m. Skagenröra, (laxfärs, rödlök, vittpeppar, dill, ägg)
m. sallad, tomat, hemlagade pommes 145:-

Vegetariskt på anamma färs
sallad, tomat, inlagd rödlök, rå gul lök & dressing 145:-

BARN VERSION AV ALLA BURGARE FINNS 90g  75:-

Köp till Engelsk cheddar ost 10:- / skiva

Kommer på bordet: ketchup, HP sås, chilisås, stark sås

Dessert & Efterätt
Glass m. chokladsås, hemlagade maränger 55: -
Glass m. egna inlagda körsbär i Rom 65: -
Dagens fruktpaj m. Vaniljsås 65: -
Brie el. Danablu ost m. tillbehör 1st. 65: - 2st. 75: -
Friterad camembert m. hjortronsylt, friterad persilja, kex 70: -
 
Kaffe m. After Eight 25: - Kaffe m. småkakor 35: -
Kaffe m. muffins 45: - Kaffe m. glass 65: - Kaffe m. dagens paj 75: -
Hot shot 50: - Kaffegök 85: - Kaffe drink från 95: -
 
Håll gärna koll på våra GRILLAFTON och mattemadagar.
Har Ni frågor om allergener eller allergier pratar med Michael.